Soul to Soul Soul to Soul
Soul to Soul

Decor Saloane

ARISTOCRAT EVENTS HALL
Aristocrat Events Hall

Reteta evenimentului perfect este semnata de Aristocrat Events Hall.

Palatul Bragadiru

UN PALAT UNIC PENTRU EVENIMENTE UNICE
Palatul Bragadiru reprezintă cadrul memorabil în jurul căruia puteți scrie povestea unor evenimente unice.

Reyna Events Ballroom
Reyna Events

Reyna Events a aparut din dorinta de a oferi servicii complete, rafinate si de cea mai buna calitate pentru organizarea evenimentelor importante din viata ta.

JW Marriott

Va oferim spatiu elegant, meniuri flexibile si servicii ireprosabile. O echipa de specialisti certificati in organizare de nunti va fi alaturi de voi pas cu pas. Fiecare detaliu este important pentru noi, astfel incat voi si oaspetii vostri sa aveti parte de o seara memorabila.

Hotel Hilton
Hotel Hilton

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam suscipit ex vitae eros eleifend, lobortis congue leo malesuada. Aenean id luctus neque, quis tempus ipsum. Lorem ipsum dolor sit amet.

Palatul Stirbey
Domeniul Știrbey

Adaptat pentru a raspunde cu generozitate asteptarilor invitatilor sai, Domeniul Stirbey ofera astazi un plus de confort, prin crearea a cinci spatii ample, destinate evenimentelor private sau corporatiste, orchestrate in conditii de siguranta, discretie si bun gust, cu optiuni diversificate si tehnologie de ultima generatie.

Restaurant Mc Moni's
Mc Moni’s

Fondat in anul 1993, Mc Moni’s a reusit intr-un timp foarte scurt sa se impuna pe lista locatiilor selecte de organizare a unor evenimente deosebite sau de petrecere a unei seri speciale intr-un loc exclusivist, pentru publicul larg si sportivi.

Restaurant Camizo

Indiferent daca va celebrati casatoria sau onomastica, vreti sa luati un pranz de afaceri sau o cina romantica, Camizo este restaurantul care va cunoaste gusturile si va asteapta cu multe surprize culinare romanesti si mediteraneene, intr-o locatie cocheta, discreta si eleganta in care lemnul intalneste, intr-un mod rafinat, piatra naturala. Intimitate, servire ireprosabila si bun gust.

Cort în mijlocul naturii

Rafinament, atentie pentru detalii si un mic colt de rai; toate la un loc, insemna… un eveniment reusit in mijlocul naturii.