Soul to Soul Soul to Soul
Soul to Soul

Artificii & Mașină Fum

Artificii & Masina Fum

Soul 2 Soul colaboreaza cu unul dintre liderii pe piata romaneasca in domeniul focurilor de artificii avand o experienta de peste 12 ani in organizarea de spectacole pirotehnice extravagante pentru nunti, botezuri, evenimente corporate si nu in ultimul rand pentru emisiuni tv, filme, concerte, etc.

Serviciile pe care le oferim prin intermediul acestora includ jocuri de artificii atat pentru interior cat si pentru exterior, artificii de sol, confetii pirotehnice, masini speciale pentru realizarea efectului de fum greu la valsul mirilor sau la servirea tortului precum si spectacole de artificii pe fond muzical realizate impreuna cu specialistii in sunet si lumini, totul pentru a aduce coregrafia jocului de artificii la rang de arta.
Cand veti vedea un foc de artificii organizat de colaboratorii nostri, in mod sigur veti fi impresionati, visand ca o sa aveti si dumneavoastra cu prima ocazie unul asemanator. Tehnologia de ultima ora, a echipamentului si produselor folosite la realizarea jocurilor pirotehnice are ca principala prioritate siguranta si sunt achizitionate de cele mai renumite fabrici in domeniu.
Noi rezolvam controversatele dumneavoastra dorinte si pretentii, dezvoltand astfel o prezentare de artificii specifica momentului, totul pentru a face ca evenimentul din viata dumneavoastra sa fie unic, spectaculos si de neuitat.

Citeste mai mult