Soul to Soul Soul to Soul
Soul to Soul

Candy Bar

I love Candy Bar

Candy Bar, Sweet Corner sau mai bine spus Bufet de Dulciuri, este una dintre cele mai recente tendinte in materie de evenimente si o modalitate exceptionala de a va rasfata invitatii cu dulciuri delicioase si apetisante inca de la inceputul petrecerii.

Nu va faceti griji, echipa Soul to Soul este aici pentru a va proiecta un astfel de bufet cu toata imaginatia, talentul si experienta de care a dat dovada in cei peste 12 ani de activitate.

Vom elibera partea noastra de creatie pentru a realiza un candy bar de exceptie, alegand elemente de decor deosebite, stiluri specifice de displey-uri si recipiente pe care le vom umple cu produse delicioase si rafinate, executate la comanda de catre cofetari priceputi si care vor corespunde temei evenimentului.

Macarons, Cupkake, Marshmallow, Cake Pops, Mousse au Chocolat, Mini Eclere, Tura Dulce pe Bat, Mini Prajiturele, Tarte cu Fructe, Acadele, Fondante, Drajeuri, Jeleuri si Bomboane Fine, sunt produsele de baza pe care le vom personaliza intr-o multitudine de culori si forme deosebite astfel incat sa cream un Candy Bar special pentru un eveniment memorabil!

Citeste mai mult